ManşetUygulamalar

Uber Hesabı Nasıl Silinir?

Uber en popüler sürüş servislerinden biri ancak kesinlikle tek seçenek değil. Politikalarını, gizlilik şartlarını, sürücülerin davranışlarını, dalgalanmalı fiyatlarını ve son yeni tasarımını beğenmiyor olabilirsiniz. Uber tümüyle veda etmek için hesabınızı birkaç adımda silebilirsiniz.

Uber Hesabınızı Nasıl Silebilirsiniz?

  • Safari’de veya istediğiniz web tarayıcısında https://help.uber.com/h/24010fe7-7a67-4ee5-9938-c734000b144a adresine gidin.
  • Yardım Almak Içın Oturum Açın’a tıklayın.
  • Uber hesabınızla ilişkili e-posta adresinizi veya telefon numaranızı girin.
  • İleri’ye dokunun / tıklayın.
  • Uber şifrenizi girin.
  • Tekrar ileri’ye dokunun / tıklayın.
  • Onaylamak için Evet’i seçin.
  • Hesabınızı silmeniz ilişkin paylaşmak istediğiniz bir şey varsa bir neden girin.
  • Gönder’e dokunun / tıklayın.

Uber Uygulaması iPhone’dan Nasıl Silinir?

Uber uygulamasını iPhone’unuzdan silmek çok kolaydır.

  • Titreme harekete başlayana kadar Uber uygulaması simgesine dokunun ve basılı tutun.
  • Sil simgesine (bir X’e benziyor) hafifçe dokunun.
  • Onaylamak için Sil’e dokunun.

Fikrinizi Değiştirirseniz Ne Olacak?

Gayet basit. Uber uygulamasını tekrar indirin ve yeni bir hesap açın. Uber’i tekrardan indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Sorusu Olan?

Herhangi sorunuz varsa, size yardımcı olmamız için sorularınızı aşağıdaki yorum kutusu aracılığıyla bize bildirebilirsiniz.

Türkiye'nin İstanbul eyaletinde yarı zamanlı Süpermen olarak çalışıyorum. Arta kalan zamanlarımda ise Elmafon'a yazıyor ve kız vermeleri için üniversite mezunu olmaya çalışıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir